Obsis Bridal doet preview op Très Chic beurs 2015

Wednesday September 2nd

Sinds dit najaar kan je naast de gekende designerkledij, tevens voor bruidsmode terecht bij Fashion Point/ Obsis.
Een stap in het onbekende? Niet echt want onze expertise in het vak, hebben ons tot het gerenommeerde merk Pronovias gebracht. Als exclusieve partner zijn wij deze samenwerking aangegaan om de meest exclusieve bruidsjurken maar ook service aan te bieden.

 

Pronovias staatbekend om haar kwalitatieve, elegante en innovatieve collectie, die wordt afgewerkt met de meest pure, gesofisticeerde en delicate details. Flatterende jurken voor zowel de klassieke, romantische als de moderne, zelfstandige bruid. Kortom een collectie gecreëerd voor alle vrouwen over heel de wereld.

 

Deze visie delen ook wij bij Fashion Point/ Obsis. Met meer dan 35 jaar kennis in de mode, willen wij ook de bruidswereld een nieuwe dimensie geven. De preview hiervan kon u het laatste weekend van augustus ontdekken op de gekende lifestyle beurs Très Chic.

Na dit succesvolle weekend, delen wij graag enkele foto's met u van onze stand en hopen wij samen met vele bruidjes het eerste hoofdstuk van hun sprookje te mogen schrijven!


Meer info of afspraak boeken?  www.obsis-bridal.be

 

BEKIJK FOTO’S